سال اول يكشنبه 02 دی 1403

INFO@ATIYEHMARDOM.COM

يكشنبه 02 مهر 1402 ، 28 : 6

کد خبر :

استاندار فارس در دیدار صمیمانه با دو هنرمند شیرازی؛

هنر را ماندگار کنید و تاریخ و فرهنگ غنی کشور را حفظ و ادامه دهید

محمد هادی ایمانیه، استاندار فارس در دیدار صمیمانه ای که به اتفاق حمید رضا قانعی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با علی ترکی شاعر و دوبیتی سرای موفق روزگار و همچنین احمد علی باروتی خوشنویس خطوط قرآنی داشت؛ خواستار تربیت ادیبان و هنرمندانی در طراز این استادان شد تا هنر را ماندگار کنند و تاریخ و فرهنگ غنی کشور را حفظ و ادامه دهند.

دکتر ایمانیه در دیدار با استاد علی ترکی ایشان را از مفاخر بزرگ استان و کشور و بخشی از فرهنگ و تمدن کهن این مرز و بوم دانسته و گفتند: استاد علی ترکی با بیان شیوا و ساده خود علاوه بر بیان احوالِ اقوام و آداب و رسوم و سبک زندگی محلی مردم شهر و روستا، با بکارگیری کلمات غنی و ساده، عنوان شاعری لطیف و مردمی به خود داده که کلام ارزشمند ایشان در قالب دو بیتی هایی که در کتاب ها و آثار مختلف ایشان ثبت و ضبط شده، رنگ کهنگی نگرفته و همچنان شاداب و پرطراوت است.


استاندار فارس حضور در کنار اهل ادب و فرهنگ را مایه آرامش جان و صیقل روح دانسته و ابراز امیدواری کرد این نشست ها با اهالی فرهنگ و هنر استمرار یابد.
در ادامه استاندار فارس با حضور در منزل استاد احمد باروتی هنرمند، خطاط و قرآن پژوه از خدمات ایشان تقدیر نمود.
استاندار فارس امکان کتابت قرآن و احادیث و اشعار و همچنین پژوهش های قرآنی را موهبت خداوند به استاد باروتی دانسته و خواستار تربیت شاگردانی در این عرصه شدند تا این مسیر و این هنرمندی ها حفظ و به آینده گان منتقل شود.
دکتر ایمانیه در ادامه افزود: جای سعادت و افتخار است که در استان فارس هر جا که پا می‌گذاریم مملو از هنرمندان، شاعران، خوشنویسان و منبت کاران و اهالی فرهنگ، ادب و هنر و شعر و شعور است و انسان در این استان احساس غربت نمی‌کند.
استاندار فارس اظهار داشت: دعا می‌کنیم که ای کاش وقت بیشتری داشتیم و بیشتر در کنار اصحاب فرهنگ بودیم تا هم برای حال روحی خودمان بهتر باشد و هم برای پیشرفت بهتر استان فارس ثمره ای به همراه آورد و امیدواریم سعادت باشد تا اینگونه دیدارها و دید و بازدید ها تکرار شود.
وی خواستار استفاده از امکانات مختلف دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی و خدمات رسان برای توسعه و ترویج مباحث هنری، برگزاری دوره های آموزشی، شاگردپروری و بهره‌گیری از حضور اساتید و هنرمندان استان و شیراز شد.
خاطر نشان می‌گردد؛ در منزل استاد باروتی همزمان با اذان، نماز جماعت ظهر و عصر نیز با حضور مدعوین برپا گردید.
علی ترکی در سال 1305 در دشت مرغاب به دنیا آمده است و با اینکه از ابتدای جوانی ساکن شیراز شده هنوز اصالت روستایی خود را حفظ کرده است و بسیاری این شاعر دلسوخته را با باباطاهر و فایز دشتستانی مقایسه می کنند. او مجموعه از دوبیتی های خود با نامهای: نوای دل، همنوای دل - همرهان دل - کاروان دل - ارمغان دل - همزبان دل - دلسروده های ترکی - گلبرگ های دل و ردپای  عشق را به چاپ رسانده و در محافل ادبی شیرازبوده است .
احمد علی باروتی خوشنویس خطوط قرآنی، قاری مطرح و دستی هم بر طراحی چهره شهدا دارد که دارای نمایشگاه ها و کارگاه ها و کلاس‌های آموزشی متعددی در کشورهایی همچون ایتالیا و چهار ایالت پاکستان می‌باشد و فعالیت های تدریس قرآن و نهج البلاغه به مدت 11 سال در شیراز و دانشکده قرآنی و جهاد دانشگاهی در پیشینه خود ثبت کرده است و هم اکنون نیز در زمینه فعالیت های قرآنی مشغول نوشتن آیات قرآن برای چهل تابلو یک متر در هفتاد است که بگونه پوستر و کتاب در قالب نمایشگاهی ارائه خواهد شد.


سرخط اخبار فرهنگ و هنر

پربازدیدترین ها