سال اول دوشنبه 03 دی 1403

INFO@ATIYEHMARDOM.COM

سه شنبه 05 دی 1402 ، 0 : 12

کد خبر :

استاندار فارس خطاب به روابط عمومی های استان:

در تشخیص اولویت های مشکلات مردم کمک کنید

استاندار فارس خطاب به روابط عمومی های استان:
در تشخیص اولویت های مشکلات مردم کمک کنید
محمد هادی ایمانیه با بیان اینکه احصاء مشکلات گروه‌های مختلف مردم و انعکاس آنها به مسئولان از جمله مواردی است که روابط عمومی ها باید به آن اهتمام داشته باشند، اظهارداشت: این کار کمک می کند ‌تا مدیران در اولویت بندی کارها و زمانی که برای رفع مشکلات مردم صرف می کنند دقیق تر عمل کنند.
 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری محمد هادی ایمانیه استاندار فارس در نشست تخصصی "روابط عمومی پویا زمینه ساز انتخابات مطلوب" ضمن گرامی‌داشت یاد شهدای عملیات کربلای ۴ و همچنین تسلیت شهادت معاون پشتیبانی جبهه مقاومت سردار سید رضی موسوی، به برگزاری دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در اسفند ماه سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع، وظایف روابط عمومی ها در دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها بسیار جدی و قابل توجه است و می‌تواند در خنثی کردن ترفندهای دشمنان تاثیرگذار باشد.

دکتر محمدهادی ایمانیه با تاکید بر اینکه توجه به اصول اصلی انتخابات و سرخط‌هایی که رهبر معظم انقلاب در این خصوص ارائه کرده‌اند باید در دستور کار روابط عمومی‌ها باشد، تصریح کرد: موضوعاتی مانند سطح مشارکت مردم به صورت مستقیم با حوزه روابط عمومی ارتباط دارد و آنها باید کمک کنند مشارکت توسعه پیدا کند.

وی با بیان اینکه احصاء مشکلات گروه‌های مختلف مردم و انعکاس آنها به مسئولان از جمله مواردی است که روابط عمومی ها باید به آن اهتمام داشته باشند، اظهارداشت: این کار کمک می کند ‌تا مدیران در اولویت بندی کارها و زمانی که برای رفع مشکلات مردم صرف می کنند دقیق تر عمل کنند.

استاندار فارس اولویت بندی امور مختلف را شرط عقل و تدبیر توصیف کرد و گفت: بر این اساس نقش روابط عمومی ها در تعیین اولویت کاری مدیران بسیار برجسته است و باید در این راستا تسهیلگر و کمک کننده باشند.
دکتر ایمانیه بکارگیری زبان هنر و تولید محتوای امید آفرین را از دیگر ویژگی‌های روابط عمومی‌ تراز انقلاب دانست و گفت: در این راه باید از ایجاد امیدهای واهی پرهیز و گسترش امیدهای واقعی و خبرهای خوب در دستور کار روابط عمومی‌ها باشد.

وی روابط عمومی ها را شبکه قوی، توانمند و متنوع از هنر اطلاع رسانی توصیف و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود هر خبر خوبی که در سازمانی اتفاق می‌افتد به سرعت در اختیار دیگر روابط عمومی ها قرار گیرد و در قالب شبکه اطلاع رسانی به مردم منعکس شود.
استاندار فارس در ادامه خواستار ارائه پیشنهادات و برنامه‌های سازنده از سوی روابط عمومی‌ها به مدیران دستگاه‌های اجرایی شد و بیان داشت: این کار می‌تواند در اولویت‌ بندی های سازمان ها تاثیرگذار باشد.

دکتر ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه انتخابات خبرگان رهبری نباید تحت تاثیر انتخابات مجلس قرار گیرد و کمرنگ شود، تصریح کرد: مجلس خبرگان در ساختار حکومتی ما به عنوان یک ساختار ویژه و کم نظیر در جهان شناخته می‌شود و اگر به شرح وظایف آن در قانون اساسی نگاه کنیم به این نقشه برجسته پی می‌بریم؛ کما اینکه در یک مقطع، تصمیم تاریخی مجلس خبرگان پس از رحلت حضرت امام، زمینه ساز ادامه حیات جمهوری اسلامی شد.

وی با بیان اینکه توجه ویژه به مجلس خبرگان از بُعد اعتقادی هم حائز اهمیت است، اظهار داشت: رسم حکومتداری در نظام اسلامی این است که باید یک ولی فقیه واجد شرایط ویژه و مورد نظر امام عصر (عج) در راس امور باشد و بدون تنفیذ ولی فقیه، نمی توان مسئولیت اجرایی کشور را  به رئیس جمهور منتخب مردم واگذار کرد.
استاندار فارس در جمع‌بندی سخنان خود بر ضرورت توجه به زبان هنر در حوزه روابط عمومی تاکید و خاطرنشان کرد: ستاد انتخابات در سطح کلان کشور راه‌اندازی شده و به عنوان نمونه شهر شیراز به ۱۵۲ منطقه و محله تقسیم بندی و افراد شاخص و مورد وثوق در هر منطقه و محله شناسایی شده اند تا مشکلات مردم از طریق آنها احصاء و برای رفع به مسئولان ذیربط اطلاع رسانی شوند.
به گفته دکتر ایمانیه این کار می تواند به عنوان یک الگو در دیگر کلانشهرها نیز مورد توجه قرار گیرد.


سرخط اخبار اقتصادی

پربازدیدترین ها